sâmbătă, 5 iunie 2010

Ateliere de lucru



Activităţile proiectului “Oglinda verde a şcolii noastre” au continuat în luna mai cu ateliere de lucru pentru realizarea de materiale pentru promovarea proiectului.
Un număr de 17 copii selectaţi în funcţie de simţul artistic şi abilităţile de folosire a calculatorului, îndrumaţi de profesoarele: Miron Cătălina, Chiţan Mihaela şi Amancei Mirela au redactat fluturaşi pe care i-au distribuit în comunitate şi afişe pe care le-au amplasat la locuri vizibile: în faţa şcolii, la intrarea în şcoală, în diverse locuri din oraş etc.
Activitatea de colectare selectivă a deşeurilor a fost urmată de ateliere de creaţie pentru realizarea de produse din materiale refolosibile. Astfel pet-urile de la apă, sucuri, lapte, ambalajele de la flori, CD-urile folosite, cutiile de la bere, plante uscate etc. , au fost transformate de copii îndrumaţi de cadrele didactice: Viorica Hucai, Gavril Florentina, Zaharia Mihaela, Avădăni Mărioara şi Bosinciuc Marilena în obiecte decorative, material didactic, jucării, îmbrăcăminte, suporturi pentru creioane etc.
Toţi elevii şi preşcolarii s-au implicat cu mult entuziasm în aceste activităţi iar produsele obţinute se vor regăsi într-o expoziţie organizată în incinta şcolii în data de 4 iunie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu